Sydfyn- og Øhavets Mobildyrlæge tilbyder tandrensning med ultralyd og efterfølgende polering i eget hjem. Ved tandrensningen gennemgås tænderne grundigt. Når jeres hund/kat ligger til opvågning, gennemgår jeg tænderne med jer. Hvis det er aktuelt at trække en tand/tænder ud, kalder jeg på jer, medmindre andet er aftalt. Desuden samarbejder holder jeg mig opdateret om nyeste viden og teknikker på området og efteruddanner mig løbende, foruden jeg sparrer med og henviser til en af de fire tandspecialister i Danmark (dyrlæge med speciale i tænder), når det er relevant.

Der afsættes to timer til behandlingen inkl opvågning. Rent praktisk foregår tandrensningen således, at jeg kommer hjem til jer, får hilst og kigget jeres dyr i munden og lyttet på hunden/katten inden bedøvelsen. Ofte har jeg tilset jeres kæledyr forinden og kender til behovene. Andre gange er det første gang, jeg ser jeres kæledyr og så foretages et kort sundhedstjek for at få overblik og for at sikre, kæledyret er egnet til bedøvelsen.

Selve behandlingen foregår ofte i køkkenet eller på et spisestuebord. Jeres kæledyr er i narkose under behandlingen og i forbindelse med bedøvelsen er det fint, hvis I sidder med jeres kæledyr til hun/han sover. Så beder jeg jer om at tage en kaffe i et separat rum. Jeg siger til, når jeg er færdig og kalder undervejs, hvis det er nødvendigt med en dialog. Kløer bliver altid klippet uden ekstra beregning. Hvis ejer beder om at få kløerne klippet kort, så de skal brændes, kan det også klares og koster 150kr.