Sydfyn- og Øhavets Mobildyrlæge – jeres dyrlæge i hjemmet

Der kan være mange grunde til, at I som kæledyrsejere foretrækker at få dyrlægen hjem til jer frem for, at I kommer til dyrlægen. Optimere dyrets velfærd, bekvemmelighed, tryghed i hjemmet er blot nogle af grundene. I min tid som dyrlæge, hvor jeg har arbejdet på større og mindre klinikker samt haft min egen klinik, har jeg kun haft positive oplevelser med og fået god feedback fra ejere på at komme hjem til jer. Der er ro, der er tryghed, og der er tid. Alt i alt gør disse rammer, at kæledyret og ejeren slapper mere af og får en bedre oplevelse. Det behøver ikke være stressende eller gøre ondt at have med dyrlægen at gøre. Tværtimod får kæledyret guffer, klap og hjælp. Dvs. det øger velfærden for dit kæledyr, og dermed får I som ejere også en god oplevelse. Ofte kan det handle om de neden for beskrevne situationer.

Om mig

Jeg hedder Cathrine Elmegaard Ræder og er 42 år. Jeg blev uddannet dyrlæge i 2010 og læste forinden statskundskab. Jeg har åbnet Sydfyn- og Øhavets Mobildyrlæge i 2020, dels fordi jeg er flyttet herover, dels fordi jeg nyder denne måde at arbejde på. Jeg har siden 2016 drevet en lignende mobilklinik, Vedbæk Mobildyrlæge, i storkøbenhavn. Opstarten af denne lidt utraditionelle klinik i 2016 skyldtes, at jeg havde lyst til det i videst muligt omfang blev på dyrenes præmisser; at jeg kommer til jeres kæledyr frem for omvendt, og at der var bedre tid til dyrene.

I min fritid træner jeg og surfer med mine børn og kæreste – af samme grund har vi sommerhus i Nordjylland, i Klitmøller. Min kæreste og jeg flyttede sammen i sommeren 2020 på Tåsinge og er en stor sammenbragt familie, bestående af vores i alt fire dejlige drenge og vores to hunde; Rofus (skottehund) og Nynne (retrieverblanding). Vi planlægger at udvide bestanden med en skottetæve i 2021 og satser på at opstarte et lille opdræt med eget kennelnavn.