Hos Sydfyn- og Øhavets Mobildyrlæge er dyret i absolut fokus. Når det er sagt, ved jeg også af erfaring fra egen smådyrspraksis, at prisen betyder noget. Sydfyn- og Øhavets.

Mobildyrlæge forsøger at være konkurrencedygtig. Målet er at tilbyde det samme/mere til samme pris/billigere samtidig med, at fokus er at forbedre kæledyrets velfærd.

Alle besøg takseres som en konsultation/sundhedsundersøgelse med mindre andet er aftalt. Samtlige behandlinger, fx chipning, vaccination, injektioner mv. derudover takseres særskilt. De hyppigt forekommende kan findes herunder.

Min målsætning er, at der er gennemsigtighed med priserne. Er der en pris du ikke kan finde/eller har I særlige behov, så ring/sms på mobil: 2514 5700 eller send en mail til mobildyrlaegen@outlook.com.

Kørsel: Alle priser er eksklusiv kørsel. Der takseres én gang pr. besøg – uanset antal dyr. 10kr pr km t/r.
Der køres fra Strandgade 17, Troense, 5700 Svendborg.

Flere dyr: Ved behandling af flere dyr på samme besøg, reduceres prisen for næste dyr.

Hele kuld: Vaccination/chipning (hvalpe/killinger): Ring for pris. Betaling skal ske ved besøget. Kontant. Visa-Dankort/Mastercard. Kvittering sendes på
mail.

Konsultation/sundhedsundersøgelse695,-

Konsultation/sundhedsundersøgelse 2. dyr417,-

Vaccine (afhængig af type) i forbindelse med konsultation95-140,-

Ormekur i forbindelse med konsultation45-55,-

Pasudstedelse350,-

Chipning300,-

Registrering i dansk hunderegister200,-

Hele kuldRing/Skriv for pris

Tandrensning hund/kat inkl. bedøvelse, afhængig af vægt1990-2590,-

Aflivning af hund, afhængig af vægt1450-2050,-

Aflivning af kat1450,-

Kremering, fælles (størrelsesafhængig)350-750,-

Kørsel til krematorium390,-

Urnekremering
(Varierer afhængig af størrelse på kæledyr og urnetype (glaseret/nedgravning/til udstrøning))Fra 1950-2550,-

Al kremering foregår på Adas Kæledyrskrematorium i Hedehusene (syd for København). Man har sin urne 3-4 uger efter aflivningen, og den afleveres til jer på jeres bopæl. Kørsel Alle priser er eksklusiv kørsel. Der takseres én gang pr. besøg – uanset antal dyr. Og der gives rabat, hvis I er flere i samme område. 0-3 km koster 0 kr. 3 km og derover koster 10 kr. pr km t/r. Der køres fra Strandgade 17, Troense, 5700 Svendborg. Betaling skal ske ved besøget. Kontant. Visa-Dankort/Mastercard. Kvittering sendes på mail. I vagten takseres 100% på alle ydelser (dvs. hvis der køres uden for åbningstid).